PHILIPPI

Philippi

In 1992 opende Jan Philippi twee winkels in Hamburg, die hij allebei bevoorraadde met designstukken die volgens hem subtiel, duidelijk en modern waren. Met frisse ideeën, suggesties verzameld tijdens vele reizen en een onmiskenbaar gevoel voor goed ontwerp, ontdekte hij bedrijven die in staat zijn zijn visies op ontwerp om te zetten in werkelijkheid. Gevleugeld door deze vooruitgang, waagde hij al snel de stap van detailhandel naar groothandel.

Als creatieve geest van het bedrijf heeft Jan Philippi sindsdien zijn ontwerpers geïnspireerd. Met extreme precisie en veel aandacht voor detail werkt hij nauw samen met zijn team, vanaf het opstellen tot het moment dat het product verkoopklaar is. Zelfs vandaag is die samenwerking niet veranderd: de baas ondersteunt nog steeds jonge talenten en hecht veel belang aan een goede samenwerking met creatieve professionals en fabrikanten. Jan Philippi volgt nog steeds persoonlijk en intensief het hele ontwerpproces; hij is nog steeds persoonlijk aanwezig bij elke klant en gelooft dat filantropie een fundamenteel bedrijfsprincipe is.

Accessoires & Cadeaus

307

Series


Klik plaatjes om groter te zien

https://fleurdelys.nl/wp-content/uploads/2018/03/philippi-bow-300x300.png

https://fleurdelys.nl/wp-content/uploads/2018/03/philippi-candelabra-300x300.png

https://fleurdelys.nl/wp-content/uploads/2018/03/philippi-fire-300x300.png

 

Fleur de Lys is een officieel verkooppunt voor dit merk en voert de volledige collectie. Neem contact op met ons voor informatie over modellen die niet [nog] genoemd worden.