SIEGER by FURSTENBERG

Sieger by Fürstenberg

Met een geschiedenis die meer dan 265 jaar teruggaat zijn de porselein-makers van FÜRSTENBERG de bewakers van onschatbare kennis die van generatie op generatie is doorgegeven. Hun ervaring, passie en het vakmanschap maken het bedrijf de ideale productie-partner voor Michael en Christian Sieger.
De unieke producten zijn het resultaat van een nauwe en vaardige samenwerking tussen vele personen en handen. Een van de grootste uitdagingen op het gebied van vakmanschap zijn de uitzonderlijke fijnheid, precieze geometrie en de exacte pasvorm van de MY CHINA serviezen. Een dikte van 2,5 mm op sommige plaatsen maakt het in verband met breuk onmogelijk om de nog uiterst brosse en kwetsbare bekers en schalen in hun eerste glazuur te dompelen – in plaats daarvan moet elk stuk met de hand worden geglazuurd met een door Fürstenberg ontwikkelde spray-techniek.

geen actieve series

Fleur de Lys is een officieel verkooppunt voor dit merk en voert de volledige collectie. Neem contact op met ons voor informatie over modellen die niet [nog] genoemd worden.