Fleur de Lys

Over FLEUR DE LYS TAFELCULTUUR

Sinds de opening van Fleur de Lys Tafelcultuur in 1990 in de Amsterdamse Rivierenbuurt heeft zij zich exclusief gericht op een segment dat tot dan toe nauwelijks tot niet te vinden was in Nederland. Meerdere nog steeds bestaande én inmiddels helaas ter ziele gegaande maar alhier onbekende merken werden door Fleur de Lys Tafelcultuur introduceert in Nederland. 

In tegenstelling tot het aanbod van andere winkels op het gebied van de gedekte tafel richtte Fleur de Lys Tafelcultuur zich minder op de gangbare voornamelijk Engelse en Duitse servies- kristal- en tafelzilverfabrikanten maar op de in Nederland minder bekende maar wereldwijd uiterst gerenommeerde Franse en Scandinavische merken.

Na een wervelende eerste vijf jaar waarin wij een cliënteel opbouwde vanuit binnen- en buitenland verhuist Fleur de Lys Tafelcultuur in 1995 naar de chique en nog steeds op velerlei manieren goed bereikbare Beethovenstraat [parkeren € 0,10 voor een heel uur!] waar zij tot op heden op nr. 41 te vinden is en waar Fleur de Lys Tafelcultuur zich tot doel heeft gesteld een beperkt maar overzichtelijk beeld neer te zetten van het enorme aanbod aan merken dat dat zij kan bieden. 

Natuurlijk negeren wij onze naaste buurlanden niet maar de focus is nog steeds exclusieve, bij voorkeur in Europa en daardoor traceerbaar geproduceerde artikelen waarbij de hoge kwaliteit van zowel de producten als de productievoorwaarden voorop staat. 

Qua stijl varieert de collectie van tijdloos, strak modern tot klassiek en soms overdadig gedecoreerd. 

Op een mooi gedekte tafel mag tafellinnen (in meerdere gevallen zelfs op maat te maken en voorzien van familiewapen of initialen) natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast kunt u bij Fleur de Lys Tafelcultuur terecht voor luxe cadeaus en gebruiksartikelen voor op en rond het tafelen zoals dienbladen, kandelaars en kaarsen.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van huwelijks- en cadeaulijsten én onze gevestigde naam bij decorateurs, [super]jacht- en vliegtuigbouwers zijn we u graag behulpzaam bij het maken van een unieke keus voor uw gedekte tafel.

Fleur de Lys, tot op de dag van vandaag trendsetter, inmiddels meermaals gekopieerd maar nooit geëvenaard. 

Voeg een artikel toe

Selecteer een artikel Hoeveel

Scroll naar boven