over Fleur de Lys

Fleur de Lys

Sinds de opening van Fleur de Lys Tafelcultuur in 1990 in de Amsterdamse Rivierenbuurt heeft zij zich exclusief gericht op een segment dat tot dan toe nauwelijks tot niet te vinden was in Nederland.

In tegenstelling tot het gangbare aanbod van winkels op het gebied van de gedekte tafel richtte Fleur de Lys Tafelcultuur zich vanaf het begin minder op de destijds bekende voornamelijk Engelse en Duitse servies- kristal- en tafelzilverfabrikanten maar op de in Nederland minder bekende maar wereldwijd uiterst gerenommeerde Franse, Italiaanse en Scandinavische merken. Meerdere van deze merken werden én worden nog steeds door Fleur de Lys Tafelcultuur geïntroduceerd. 

Na een wervelende eerste vijf jaar waarin wij een nationale en internationale cliënteel opbouwde verhuist Fleur de Lys Tafelcultuur in 1995 naar de chique en nog steeds op velerlei manieren goed bereikbare Beethovenstraat waar zij tot op heden op nr. 41 te vinden is en waar Fleur de Lys Tafelcultuur zich tot doel heeft gesteld op de beperkte vierkante meters een  overzichtelijk beeld neer te zetten van het enorme aanbod aan merken dat dat zij kan bieden. 

Tot op de dag van vandaag is de focus nog steeds exclusieve, bij voorkeur in Europa en daardoor traceerbaar geproduceerde artikelen waarbij de hoge kwaliteit van zowel de producten als de productievoorwaarden voorop staat. 

Qua stijl varieert de collectie van tijdloos, strak modern tot klassiek en zelfs overdadig gedecoreerd. 

Op een mooi gedekte tafel mag tafellinnen (in meerdere gevallen zelfs op maat te maken) natuurlijk niet ontbreken.

Daarnaast kunt u bij Fleur de Lys Tafelcultuur terecht voor luxe cadeaus en gebruiksartikelen voor op en rond het tafelen zoals dienbladen, kandelaars en kaarsen.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van huwelijks- en cadeaulijsten én onze gevestigde naam bij decorateurs, [super]jacht- en vliegtuigbouwers zijn we u graag behulpzaam bij het maken van een unieke keuze voor uw gedekte tafel, ongeacht waar deze staat of het moment waarop deze gebruikt wordt.

Fleur de Lys Tafelcultuur, tot op de dag van vandaag trendsetter, inmiddels meermaals gekopieerd maar nooit geëvenaard. 

Voeg een artikel toe

Selecteer een artikel Hoeveel

Scroll naar boven