Bruidslijst

HUWELIJKS-/CADEAULIJST

HUWELIJKS-/CADEAULIJST

Het neerleggen van een cadeaulijst is een gebruik dat voor zowel ontvanger als gever een hoop gemak biedt en vele nare verrassingen kan voorkomen.
Door inmiddels jarenlange ervaring is uw huwelijks- of cadeaulijst bij Fleur de Lys in goede handen. De grote mate van flexibiliteit maakt dat de gevers tot en met de betreffende dag in alle prijsklassen voor een cadeau terechtkunnen. De gevers kunnen zowel in de winkel, telefonisch als online een cadeau uitzoeken en Fleur de Lys zorgt voor de verdere afhandeling. Het huwelijkspaar/ de ontvanger heeft online, dus op elk door hen gewenst moment,  inzicht in de aan hen geschonken cadeaus en eventueel toegevoegde gelukswensen. 

Tevens schenkt Fleur de Lys de ontvanger[s] een cadeau ter waarde van 10% van de totale bestelling van uw huwelijks- of cadeaulijst, zelf uit te kiezen bij Fleur de Lys.

Mogelijkheden

Verwisselbare lijst: U stelt vooraf een lijst samen met de uiteindelijk door u gewenste cadeaus, maar geeft pas ná uw huwelijk aan welke cadeaus wij voor u mogen gaan bestellen. Dit heeft als voordeel dat er géén afnameplicht is en dat u ná uw huwelijk kunt bepalen of u alle ontvangen cadeaus ook werkelijk wilt hebben. De uiteindelijke levering van de cadeaus zal daardoor wél pas later dan de huwelijksdag zijn.

Vaste lijst: De complete door u uitgekozen cadeausamenstelling wordt direct voor u besteld en is, afhankelijk van de geldende besteltijden, op de huwelijksdag aanwezig. U kunt dus eerder over uw cadeaus beschikken maar dit brengt wel met zich mee dat u de gehele bestelling dient af te nemen, en het eventuele financiële verschil zelf bijbetaalt.

Gecombineerde lijst: Dit is een combinatie van een verwisselbare- en een vaste lijst, waardoor een deel van de cadeaus op de huwelijksdag aanwezig zullen zijn en het andere deel pas na de huwelijksdag wordt besteld.

Toegang

Heeft u een inlognaam en wachtwoord voor een huwelijks- of cadeaulijst, vul deze dan hieronder in om in te loggen en betreffende lijst  in te kunnen zien. 

Inlognaam
Inlogcode
 

Voeg een artikel toe

Selecteer een artikel Hoeveel

Scroll naar boven